Pub-quiz

PUB QUIZ vv Gasselternijveen 19 januari 2019

Op zaterdag 19 januari 2019 is het zover, de pub quiz bij de vv Gasselternijveen.

Kom je algemene kennis testen, stel je ideale team samen, bedenk een teamnaam en meld je aan!

Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen.

Aanmelden kan via:

Elk team neemt zelf een prijs mee, dit kan één prijs zijn die deelbaar is voor 6 personen of 6 kleine prijsjes.

Elk team gaat dus met een prijs naar huis, de uitslag bepaalt welk team als eerste een prijs mag uitzoeken.

Tot ziens op 19 januari!

Uitslag Klaverjassen november

Roelof Heuten

Hennie Prins

Harrie Woltman

Wilma Oost

Bertus Schmidt

Willem Kamps

Tinus Deuring

Joop Veldthuis

Tiny Schmidt

Rene Meertens

De poedelprijs was voor Jakob Hulshof met 4799 punten

Vacature kantine

De kantine is het hart van een voetbalclub. De kantine is voor de club een belangrijke bron van inkomsten en het is de belangrijkste ontmoetingsplek voor de leden. Een plek waar je altijd terecht kunt voor een bakkie koffie. En na de wedstrijd voor een kratje of patatje.

Wij zoeken enthousiaste koffiezetters, patatbakkers en barmannen (m/v) die het huidig team willen versterken. Het gaat om het draaien van een kantinedienst op zaterdagmiddag (?), zondagochtend of zondagmiddag (?).

Dus wil je iets doen voor onze mooie club? Help dan mee en kom ons kantineteam versterken!

Bestel je december cadeaus via SponsorKliks

Ook al druk bezig met de decemberinkopen? Ga je dit online doen? Doe dit dan via de SponsorKliks banner op de homepage (zie rechterkant). Door op deze banner te klikken verschijnt er een overzicht van tientallen webwinkels waar jij je december cadeaus kan bestellen, waaronder Bol.com, Zalando, Intertoys en Media Markt.

Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ons een commissie op terwijl jij dezelfde prijs betaalt. Het kost je dus niks extra’s en vv Gasselternijveen ontvangt “gratis sponsorgeld”.
Sponsorgeld voor VV Gasselternijveen binnen halen was nog nooit zo makkelijk!