PSV - Ajax

PSV – AJAX TE VOLGEN IN KANTINE V.V. GASSELTERNIJVEEN

Afgelopen zaterdag hebben Ajax maar vooral PSV hun wedstrijd redelijk eenvoudig gewonnen in speelronde 5 van de Eredivisie. Komende week wacht beide ploegen een zware wedstrijd in hun eerste optreden op het Europese miljoenenbal om vervolgens op zondag 23 september in Eindhoven onderling hun kracht te meten.

Zondag 23 september zal de kantine vanaf 16.00 uur geopend zijn en kan vanaf 16.45 uur de wedstrijd PSV – Ajax live gevolgd worden. Ook zal er weer de mogelijkheid geboden worden om een klein gokje te wagen op de einduitslag.

Daarnaast valt er ook een klein schaaltje hapjes (t.w.v. € 5,-) te winnen. Wat moet je daarvoor doen? Laat op de Facebook pagina van v.v. Gasselternijveen als reactie op dit bericht de door jou verwachte einduitslag achter. Ben jij zondag in de kantine aanwezig en heb je de einduitslag goed dan zijn de hapjes voor jou. Bij meerdere juiste voorspellingen wordt de winnaar geloot. Inzendingen tot en met zondag 23 september 16.00 uur dingen mee naar de hapjes.

Klaverjassen

KLAVERJASSEN OKTOBER 2018 T/M APRIL 2019

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse klaverjasperiode. Van oktober 2018 tot en met april 2019 kan er weer maandelijks een kaartje gelegd worden in de kantine van v.v. Gasselternijveen. De avondjes worden op elke 2e vrijdag van de maand georganiseerd en starten om 19:30 uur.

Er worden 4 boompjes van 16 spelletjes gespeeld. De inleg bedraagt, net als voorgaande jaren, 3 euro. Naast de maandprijzen is er ook een seizoensprijs. Seizoenswinnaar wordt degene met de 5 beste beurten.

De geplande speeldata zijn:

- 12 oktober
- 9 november
- 14 december
- 11 januari
- 8 februari
- 8 maart
- 12 april (tevens uitreiking seizoensprijs)

Iedereen is van harte welkom en je hoeft geen lid te zijn van de vereniging om mee te mogen doen. Ken je iemand die het leuk lijkt om een keertje mee te doen? Nodig ze gerust uit om op bovengenoemde data gezellig een kaartje te komen leggen.

Seizoensopening

Impressie van de seizoensopening van VV Gasselternijveen.
Met nog even een terugblik op afgelopen seizoen.
Spelers van het jaar zijn geworden :

1e elftal Wessel Koomans
2e elftal Arno Commies
3e elftal Henk Reiling
35+ Peter de Hey
Dames Laura Spa

Tevens werd er afscheid genomen van een aantal mensen,
Patrick Veenstra, Jos Haverkamp, Maikel Pieterman en Willem Volders.

Na het officiële gedeelte werd er aangevallen op de barbecue, waarna het nog lang onrustig en gezellig bleef in de kantine van de vv Gasselternijveen.

Kevin Hulshof In Memoriam wedstrijd wordt een blijvertje in Gasselternijveen

Staand (vlnr): Menno Drent, Remmelt Jan Drent, Marcel Koops, Marcel Dries, Mark Dijkhuizen, Jurjen Kamps, Roelof Heuten, Hiske de Vries, Niels Dijkhuizen, Erwin Warring. Zittend: Roeland Deuring, Jacob Hulshof (vader van Kevin), Robert Oud, Nick Vos, Jörgen Nieboer, Lukas de zwager Kevin, Arjan Luis en daarvoor Veerle (de dochter van Kevin en Wendy) Foto: Herman van Oost

Door Niels Dijkhuizen
Hij had het liefst meegedaan. Gewoon een potje ballen met zijn kameraden en oude ploeggenoten. Nou ja gewoon, wel voor de winst natuurlijk. Dat dan wel. Op het voetbalveld waar het voor Kevin Hulshof allemaal begon, zo’n 35 jaar geleden. Het veld van vv Gasselternijveen. Eigenlijk zou Kevin ook meedoen, want de wedstrijd stond aanvankelijk gepland in april.

Het was één van de laatste diepe wensen die hij nog had. Maar Kevin was op dat moment al te ziek. Hij had al zijn energie gestoken in kostbare en onvergetelijke momenten met zijn gezin en moest op het allerlaatste moment toch afzeggen. De positieveling, de strijder die al zo vaak kanker had overwonnen kon dit gevecht niet winnen. Toen in mei het onvermijdelijke en keiharde nieuws van zijn overlijden kwam, besloten zijn vrienden dat de wens van Kevin toch vorm moest krijgen in een soort van In Memoriam wedstrijd.

Afgelopen vrijdag was het zover. Exact een week nadat Kevin 41 had moeten worden trokken de toppers van weleer hun voetbalschoenen weer aan. Een tikkeltje zwaarder dan in hun beste tijd, minder snel ook, maar op techniek en routine kon veel worden gecompenseerd. Het rode team bestond uit de teamgenoten van Kevin, waarmee hij kampioen werd in het seizoen 2003/2004. Het blauwe team was een formatie van oud-teamgenoten door de jaren heen, aangevuld met de vader van Kevin (oud Nieveen-speler Jacob) en zwager Lukas. Het werd een avond met een traan, maar vooral met een lach. In de geest van Kevin. Fanatiek op het veld, natuurlijk met veel passjes buitenkant voet en na afloop een hapje en een paar drankjes.

De Kevin Hulshof In Memoriam wedstrijd is een blijvertje, zo besloten de spelers direct na de wedstrijd. Nu was het nog acht tegen acht, op een half veld, maar de bedoeling is om er een echte 11 tegen 11-match van te maken waarbij het Nieveenster publiek ook van harte welkom is. Over de eindstand van het duel van vrijdag werd overigens niet gecommuniceerd. Wel liet het blauwe team weten zich volgend jaar te willen revancheren.

Bron: Week In Week Uit.

Kaarten voor FC Groningen

Ook dit jaar kunnen leden van vv Gasselternijveen weer 3x voor € 10,-- naar wedstrijden van
FC Groningen.

Er geldt een minimum bestelaantal van 10 kaarten!
Dit seizoen zijn  de volgende wedstrijden beschikbaar gesteld:

FC Groningen – AZ (zondag 23 september, aanvang 14.30)

FC Groningen – NAC Breda (zondag 2 december, aanvang 16.45)

FC Groningen – ADO Den Haag (zondag 17 maart, aanvang 14.30)

Deze actie is op basis van beschikbaarheid! Dus geef je vroegtijdig op, zodat we ook vroegtijdig kaarten kunnen reserveren (met alsnog de kans dat het uitverkocht is)!

In de kantine komt een poster en een opgavelijst te hangen.