log in

Actueel

Actueel

Nieuwsberichten

Indeling seizoen 2018-2019

De indelingen voor het seizoen 2018-2019 zijn bekend.
Voor het 1e elftal is dit wel redelijk definitief, maar de ervaring leert dat voor het 2e en 3e elftal de indeling nogal eens keer wijzigt.

4e klasse D

Tijd

     

Bareveld 1

14:00

 

Heiligerlee 1

14:00

SPW 1

14:00

 

MOVV 1

14:00

Gasselternijveen 1

14:00

 

Westerwolde 1

14:00

PJC 1

14:00

 

Sellingen 1

14:00

S.V. Hoogersmilde 1

14:00

 

Wedde 1

14:00

Gieterveen 1

14:00

 

HOC 1

14:00

Smilde'94 1

14:00

 

FC Amboina 1

14:00

         
         

Res.4e klasse F

Tijd

 

Res.6e klasse S

Tijd

SPW 2

10:00

 

Buinerveen 2

10:00

Gasselternijveen 2

10:00

 

SPW 3

10:00

HSC 3

10:00

 

Gasselternijveen 3

10:00

Hoogezand 4

09:00

 

EEC 2

10:00

Kwiek 3

11:30

 

GKC 2

10:00

Harkstede 2

11:00

 

Sellingen 3

09:45

FVV 2

10:00

 

Stadskanaal 4

10:00

Muntendam 3

09:00

 

EHS'85 3

10:00

Bellingwolde 2

10:00

 

Gieten 5

10:00

Ter Apel '96 FC 3

10:00

 

Valthermond 4

10:00

Stadskanaal 3

10:00

 

Valthermond 5

10:00

Wedde 2

10:00

     

 

Oproep

Het zal niemand in Gasselternijveen en omgeving ontgaan zijn dat onze club het seizoen heeft afgesloten met een waanzinnig sportief succes: promotie naar de 4e klasse! Een schitterende prestatie van onze selectie, de technische staf, het bestuur en van iedereen die voor en achter de schermen heeft meegeholpen om dit alles mogelijk te maken (sponsoren, commissies, vrijwilligers en supporters).

Het is ons dit seizoen helaas niet gelukt om organisatorische successen te boeken. Meer en meer werk wordt uitgevoerd door een steeds kleiner wordende groep vrijwilligers. Dat was voorheen vanaf de buitenkant waarschijnlijk niet zichtbaar omdat uiteindelijk alles geregeld was. Het zal het afgelopen seizoen echter weinigen ontgaan zijn dat het niet meer vanzelfsprekend was dat alles werd geregeld en/of er activiteiten werden afgelast. Dat kwam niet door onwil maar door een gebrek aan menskracht.

Om ook voor de komende seizoenen de mogelijkheden te bieden voor het behalen van sportieve successen en het organiseren van gezellige activiteiten doen we wederom een oproep om je in te zetten voor onze vereniging. We zoeken versterking voor:

- het bestuur (voorzitter, secretaris en algemene leden)

- de sponsorcommissie

- de activiteitencommissie

- de onderhoudsploeg (maandag- en/of vrijdagochtenden)

- de kantinediensten (ook of juist voor het vormen van een groep die in overleg af en toe bij kan springen)

- al het andere waar jij van denkt ons bij te kunnen helpen

 

Wil je je inzetten voor de vereniging? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek een bestuurs- of commissielid aan.

Want al met al zijn wij Gasselternijveen!

 

 

 

 

 

 

 

Afsluiting seizoen Klaverjassen

Op vrijdag 13 april werd het laatste kaartje gelegd voor de klaverjascompetitie van dit seizoen. Erik Koudenburg werd winnaar van deze avond.

Over zeven speelronden en op basis van de vijf beste speelbeurten kwam Rinus Oortwijn als winnaar uit de bus. Rinus werd daarvoor beloond met een mooi vleespakket van Slagerij Heukers.

Voorronde Balletje Hooghouden

Op zaterdagavond 7 juli vindt de derde editie plaats van het kampioenschap balletje hoog houden.  

Na Stadskanaal en Mussel wordt het evenement deze keer gehouden in Nieuw-Buinen. De club bestaat 100 jaar en het kampioenschap wordt opgenomen in het jubileumprogramma.

De titelstrijd is bedoeld voor A-junioren (JO19), B-junioren (JO17), C-junioren (JO15) en D-junioren (JO13) van de voetbalclubs uit het verspreidingsgebied van de Kanaalstreek en de Ter Apeler Courant: van Sellingen tot Gieten en van Alteveer tot Exloo. 

De voorronde wordt in de komende maanden gehouden op het eigen sportpark. Kort samengevat is het de bedoeling dat uiteindelijk de beste A-junior, de beste B-junior, de beste C-junior en de beste D-junior van de club een ticket in de wacht slepen voor de eindronde in Nieuw-Buinen.

Alle finalisten krijgen een exclusief inloopshirt en een certificaat. Bovendien wordt een voetbal verloot die beschikbaar is gesteld door Henk Klok van de gelijknamige sportwinkel in Stadskanaal. De drie beste junioren per categorie krijgen een beker. De twaalf bekers zijn aangeboden door hoofdsponsor Henk Nijmeijer van het bedrijf Nijmko Telecom ICT & Beveiliging in Stadskanaal.

Bijgesloten een link naar het artikel met Siert van der Laan van Nieuw-Buinen.

http://www.kanaalstreek.nl/sport/65748/wie-wordt-kampioen-balletje-hoog-houden-van-de-kanaalstreek-3/

Als er voldoende belangstelling is, gaan we bij de VV Gasselternijveen voorrondes organiseren in de diverse categorieën.

Heb je zin om mee te doen, geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij je leider.

Noordkreet van een vrijwilliger!

Er moet mij even iets van het hart. Sinds jaar en dag ben ik betrokken bij onze mooie vereniging, het is mij met de paplepel ingegeven, zullen we maar zeggen.

Al die jaren heb ik me ingezet om mee te helpen met het reilen en zeilen binnen deze club. En gelukkig zijn er veel mensen binnen onze vereniging die zich, net als ik, met hart en ziel inzetten om de club draaiende te houden. Want het lijkt zo simpel. Een paar uurtjes trainen in de week en een wedstrijdje spelen in het weekend. Maar om dit voor iedereen mogelijk te maken, zijn vele vrijwilligers dag in dag uit in touw.  Dat begint op maandagmorgen en gaat door tot maandagmorgen een week later, elke week, elke maand, ieder jaar weer.

Een beknopte opsomming van wat er zoal gebeurd in zo’n week:
- onderhoud sportcomplex (we krijgen regelmatig complimenten van bezoekers dat ons sportpark er zo mooi bij ligt, nou dat komt niet van de wind)
- kantine (is geopend als er activiteiten zijn, daarnaast moet er wel voorraad zijn anders is er niks te verkopen)
- schoonmaak van kleedkamers en kantine (nee, we hebben nog steeds geen kaboutertjes gezien)
- alle te spelen wedstrijden, van jong tot oud, moeten worden geleid (leiders, scheidsrechters, grensrechters en wedstrijdsecretarissen voor het contact met de bond, eigen teams en tegenstanders)
En dan heb ik nog niet gehad over de bestuursfuncties, ook zij zitten niet stil (al denken sommige mensen dat ze niks doen)en een sponsorcommissie, die probeert geld voor de vereniging binnen te halen. Maar ook de Supportersclub die altijd in touw zijn bij thuiswedstrijden van het 1e elftal.
We willen graag activiteiten, maar er moeten wel mensen zijn die dit organiseren, of helpen bij de organisatie.

Al met al komt er heel wat bij kijken voor die paar uurtjes sporten per week. Uiteraard willen we dan ook nog dat het allemaal betaalbaar blijft. Op alle werkzaamheden binnen de club kunnen we betaalde krachten zetten, goed voor de werkgelegenheid, maar zeer slecht voor onze eigen portemonnee, want de contributie zal met tientallen euro’s per jaar omhoog moeten.

Zover willen we het toch niet laten komen. Mensen, is het echt waar dat “men” steeds minder voor een ander over heeft, dat we steeds individueler worden? Nee toch?! Laat zien dat het bij de VV Gasselternijveen niet zo is.

Dus hierbij een oproep van een enthousiaste vrijwilliger.
Ik begrijp best dat niet iedereen wekelijks klaar wil en kan staan voor de club. Maar denk nog een keer extra na als je wordt gevraagd ergens mee te helpen, of er wordt een oproep gedaan via de mail, de site, Facebook of in een groepsapp. Vraag jezelf af of je toch niet een klein steentje wilt en kunt bijdragen voor deze fantastische club.

Want let wel: het steeds kleiner wordende groepje “vaste” vrijwilligers, komt op een punt dat ze het bijltje erbij neergooien, omdat ze zo weinig respons krijgen van de leden en hun ouders.
Vele handen maken licht werk.                               

Aaltje Dries.

 

Log in or create an account