Oproep

Het zal niemand in Gasselternijveen en omgeving ontgaan zijn dat onze club het seizoen heeft afgesloten met een waanzinnig sportief succes: promotie naar de 4e klasse! Een schitterende prestatie van onze selectie, de technische staf, het bestuur en van iedereen die voor en achter de schermen heeft meegeholpen om dit alles mogelijk te maken (sponsoren, commissies, vrijwilligers en supporters).

Het is ons dit seizoen helaas niet gelukt om organisatorische successen te boeken. Meer en meer werk wordt uitgevoerd door een steeds kleiner wordende groep vrijwilligers. Dat was voorheen vanaf de buitenkant waarschijnlijk niet zichtbaar omdat uiteindelijk alles geregeld was. Het zal het afgelopen seizoen echter weinigen ontgaan zijn dat het niet meer vanzelfsprekend was dat alles werd geregeld en/of er activiteiten werden afgelast. Dat kwam niet door onwil maar door een gebrek aan menskracht.

Om ook voor de komende seizoenen de mogelijkheden te bieden voor het behalen van sportieve successen en het organiseren van gezellige activiteiten doen we wederom een oproep om je in te zetten voor onze vereniging. We zoeken versterking voor:

- het bestuur (voorzitter, secretaris en algemene leden)

- de sponsorcommissie

- de activiteitencommissie

- de onderhoudsploeg (maandag- en/of vrijdagochtenden)

- de kantinediensten (ook of juist voor het vormen van een groep die in overleg af en toe bij kan springen)

- al het andere waar jij van denkt ons bij te kunnen helpen

Wil je je inzetten voor de vereniging? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek een bestuurs- of commissielid aan.

Want al met al zijn wij Gasselternijveen!