Positief coachen

De gemeente Aa en Hunze organiseert op maandagavond 24 september de theatervoorstelling Positief Coachen in het openluchttheater op camping de Berenkuil in Grolloo.

De voorstelling is voor iedereen toegankelijk. Ouders, begeleiders, sportverenigingen, scholen, ondernemers en andere organisaties zijn welkom.
Doordat Positief Coachen haar verhaal verbreedt van thuis naar sport, werk en school en dus theater maakt, is het aantrekkelijk voor een breed publiek.
Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gebaseerd op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek.

Aanvang van de voorstelling is om 20.15u. Wilt u ook aanwezig zijn bij de gratis theatervoorstelling?
Meldt u zich dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De vereniging moet doorgeven hoeveel mensen er zullen komen.