PSV - Ajax

PSV – AJAX TE VOLGEN IN KANTINE V.V. GASSELTERNIJVEEN

Afgelopen zaterdag hebben Ajax maar vooral PSV hun wedstrijd redelijk eenvoudig gewonnen in speelronde 5 van de Eredivisie. Komende week wacht beide ploegen een zware wedstrijd in hun eerste optreden op het Europese miljoenenbal om vervolgens op zondag 23 september in Eindhoven onderling hun kracht te meten.

Zondag 23 september zal de kantine vanaf 16.00 uur geopend zijn en kan vanaf 16.45 uur de wedstrijd PSV – Ajax live gevolgd worden. Ook zal er weer de mogelijkheid geboden worden om een klein gokje te wagen op de einduitslag.

Daarnaast valt er ook een klein schaaltje hapjes (t.w.v. € 5,-) te winnen. Wat moet je daarvoor doen? Laat op de Facebook pagina van v.v. Gasselternijveen als reactie op dit bericht de door jou verwachte einduitslag achter. Ben jij zondag in de kantine aanwezig en heb je de einduitslag goed dan zijn de hapjes voor jou. Bij meerdere juiste voorspellingen wordt de winnaar geloot. Inzendingen tot en met zondag 23 september 16.00 uur dingen mee naar de hapjes.