Week van de Scheidsrechter

Deze week is het, sportbreed, de Week van de scheidsrechter!

Op social media wordt er deze week uitgebreid aandacht besteed aan het belang van de scheidsrechter, met de hashtag #scheidsbedankt.

VV Gasselternijveen en SJO ZVC'14 willen deze week ook de scheidsrechters centraal stellen en waardering uitspreken voor hun waardevolle inzet.

De aanwezigheid van een scheidsrechter wordt vaak voor kennisgeving aangenomen. Maar de scheidsrechter is net zo belangrijk en onmisbaar als alle andere deelnemers aan een wedstrijd.

Laten we de scheidsrechtercoördinatoren ook niet vergeten! Zij zorgen dat er bij elke thuiswedstrijd een scheidsrechter is.

Binnen de vereniging hebben we te weinig jeugdscheidsrechters voor het fluiten van diverse wedstrijden.
Hierdoor is het soms een hele klus om voor alle thuis wedstrijden een scheidsrechter te organiseren. Het gevolg hiervan is dat sommige scheidsrechters bijna wekelijks worden ingepland om de gaten te vullen. Om de druk te verlagen zou het mooi zijn om de poule uit te breiden.

Wie wil zich beschikbaar stellen en af en toe een wedstrijd fluiten? Voor interesse kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij willen de scheidsrechtercoördinatoren en alle scheidsrechters hartelijk danken voor hun inzet, inspanningen en waardevolle inzet die ze in hun vrije tijd aan het voetbal besteden! Zonder jullie hulp is het niet mogelijk om de voetballers en hun supporters ieder weekend van voetbal te laten genieten!

#scheidsbedankt!