Rommelmarkt

Omdat er geen rommelmarkt meer wordt georganiseerd door de scholen, heeft VV Gasselternijveen besloten in dat gat te springen.
Wij organiseren op zaterdag 25 mei een rommelmarkt van 13.30 tot 16 uur.
Een en ander rond de kantine op Sportpark de Hunze te Gasselternijveen.

Uiteraard kan dat niet zonder vrijwilligers, veel vrijwilligers, namelijk:
- 's ochtends +/- 20 personen voor het ophalen van spullen (wie met aanhanger en auto kan, is ook zeer welkom)
- 's ochtends +/- 30 personen voor het sorteren van de opgehaalde spullen
- 's middags van 13.30-16 uur +/- 40 personen voor de verkoop op de rommelmarkt.
Voor de mensen die 's ochtends en 's middags kunnen/willen helpen is er tussen de middag een kopje soep en een broodje.
- Ook zijn wij om 16 uur een aantal mensen nodig, die nog willen helpen opruimen. Overige spullen in de container en/of op de aanhangwagens die naar de stort gaan. Als alles dan klaar is en opgeruimd, sluiten we af met een biertje/ frisdrank.
- Voor de dinsdag ochtend zijn er ook nog een handvol mensen nodig, die mee willen naar de stort.
De vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Laura Spa: via email; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon/app; 06.53396771

Alvast bedankt, organisatiecommissie.