Activiteitencoördinator

De meeste mensen binnen de vereniging kennen mij wel, maar voor wie mij nog niet kent, mijn naam is Laura Spa en na een paar seizoenen lid te zijn geweest van de activiteitencommissie, wil ik jullie laten weten dat de activiteiten commissie is gestopt en ik verder ga als activiteitencoördinator.

Wat doe ik nou precies?

Ik beheer de activiteiten agenda en heb inzicht in wanneer en welke activiteiten plaats vinden bij de voetbalvereniging. Zo kan ik de mensen die de activiteiten organiseren inseinen dat hun activiteit op de agenda staat en binnenkort plaats zal vinden, maar kan ik ook ondersteuning bieden bij bepaalde activiteiten als daar vraag naar is. Daarbij proberen we de agenda op de website zo actueel mogelijk te houden.

Het is de bedoeling, dat als je een activiteit wilt organiseren binnen de voetbalvereniging, je eerst bij mij checkt of deze activiteit niet al door iemand anders georganiseerd wordt en of deze activiteit plaats kan vinden op de datum die jij in gedachten hebt.

Kortom, wil je wat organiseren of heb je een leuk idee? Neem dan eerst contact met mij op! Inmiddels zijn er al verschillende activiteiten georganiseerd de afgelopen maanden en het zou leuk zijn, als we dit kunnen doorvoeren in de toekomst.

Groetjes, Laura Spa.