Kantinelijst zaterdag

Beste ouders/ verzorgers,

De voetbalvereniging is gebaat bij de betrokkenheid van ouders. Naast het positief aanmoedigen van de spelers tijdens wedstrijden, zijn er ook diverse taken waar uw inzet en betrokkenheid bij nodig is. Om het goed te laten verlopen wordt van ouders onder andere verwacht dat ze bij toerbeurt een zaterdagmorgen kantinedienst draaien. Daarom is er voor gekozen om ouders/verzorgers van jeugdleden 1 a 2 keer per jaar in te roosteren voor de kantinedienst.

In de bijlage vindt u het rooster voor de voorjaarscompetitie van 2019.

De kantine wordt ‘s ochtends geopend door Harrie van der Heide die u wegwijs maakt.

Daarnaast is er in de kantine een map beschikbaar met een handleiding waarin staat hoe de kassa en de diverse apparaten bediend dienen te worden.

Let op de aanvangstijd van de kantinedienst!

Tijdens uw dienst kunt u gratis koffie en thee gebruiken. Daarnaast kunt u ook een broodje en/of andere versnapering nuttigen.

Tevens zijn er bardiensten van 12.30 tot 16.15 uur tijdens de wedstrijden van JO19-1.  Hiervoor worden alleen ouders ingedeeld waarvan de kinderen in het desbetreffende team spelen.

Een rooster is ook te vinden op de website: www.vvgasselternijveen.nl

Mocht u echt niet kunnen op de ingeroosterde datum, dan wordt verwacht dat u onderling ruilt. Eventueel met iemand die later ingeroosterd staat of met iemand uit het eigen team.

Mocht u bezwaren hebben tegen de wijze waarop wij een beroep doen op uw inzet, dan kunt u zich wenden tot het bestuur van de vv Gasselternijveen.Wellicht kunt u dan op een andere manier de voetbalvereniging ondersteunen.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Wij wensen u en uw kinderen veel voetbalplezier!

Met vriendelijke groet,

Bestuur vv. Gasselternijveen.

Alvast bedankt voor uw  inzet!

• Categorie: Kantine

18 dec.

Laura Spa

Ingeplande spelers

Zoals bekend worden de seniorspelers van de vereniging ingepland om op de zondag mee
te draaien in de kantine. De planning voor na de winterstop is klaar.

Tijden:  zondagmorgen: 10.00-13.00 uur
           zondagmiddag:  13.30-18.00 uur

In de week voorafgaande aan jouw kantinedienst, stuur ik een reminder via de groepsapp.
Als je niet kunt, ruil of regel je iets met een teamgenoot en geef de wijziging aan mij door
06-38915307.

Aaltje.