Opruimen Boerenrock
Woensdag 28 Augustus 2019, 06:00pm
Hits : 303

Boerenrock terrein opruimen 26, 27, 28, 29 augustus 18 – 21u

Vv Gasselternijveen en het bestuur van Boerenrock gaan een samenwerking aan m.b.t. het opruimen van het feestterrein. Deze activiteit levert de vereniging een aanzienlijk groot geldbedrag op, die we goed kunnen gebruiken om o.a. de contributie zo laag mogelijk te kunnen houden.  Maar er zijn nog veel meer wensen waar we dit geld voor in kunnen zetten. Voor deze actie willen wij alle leden in beweging krijgen. Wij zoeken voor 4 avonden, per avond 25/30 pers. die tussen 18-21u kunnen helpen om het terrein op te ruimen. Jeugdleden mogen ook helpen. Rond de zomervakantie ontvangt ieder lid een brief voor deelname aan deze week.