Bestuurstafel

Van de bestuurstafel

Nieuws uit het bestuur

4 november is de vv weer aan de beurt om het oud papier op te halen. Wie komt helpen? Je kunt je aanmelden in de kantine.

Het bestuur, de Club van 100 en de supportersvereniging organiseren 17 november een gezellige avond voor alle vrijwilligers die betrokken zijn bij de vereniging. Noteer deze data alvast op de kalender! De officiële uitnodiging volgt nog!

Hiernaast nodigt het bestuur alle leden uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering, die zal worden gehouden op 24 november in de voetbalkantine. Het bestuur hoopt u allen op deze avond te mogen begroeten. De agenda voor deze vergadering volgt.

Ook de nieuwjaarsreceptie staat alweer gepland, nl. op 6 januari.

Overige bespreekpunten die we met jullie willen delen;

Het bestuur wil een sleutelplan realiseren. Willen alle leden die een sleutel van de kantine zich melden bij het bestuur zodat we de registratie goed kunnen organiseren?

Het bestuur en de Club van 100 heeft het voornemen om de kleedkamers grondig te renoveren. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die een bouwcommissie willen vormen. Ben je geïnteresseerd? Geef je op bij het bestuur.

Tot slot willen we de volgende vacatures nog onder de aandacht brengen;

Onze vereniging is nog altijd op zoek naar een voorzitter en een secretaris. Ook algemene leden zijn welkom!

Ook de onderhoudsploeg (actief op maandag en vrijdag ochtend) kan versterking gebruiken!

Bij iedere vergadering van het bestuur staat de deur open voor iedereen met vragen, wensen, ideeën of wat dan ook. Het fijnste is om dit even aan te kondigen met een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we daar met de agenda rekening mee kunnen houden.

Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank organiseert de Clubkas Campagne. Verenigingen en Stichtingen die bij de Rabobank bankieren kunnen hieraan meedoen. Ook wij hebben ons als vereniging hiervoor aangemeld. Leden van de Rabobank kunnen op ons stemmen. De leden van de bank verdelen een bedrag van                    € 100.000,-. Hoe meer stemmen hoe hoger de bijdrage voor onze vereniging wordt. Ons bestedings-doel is het aanschaffen van spelmaterialen voor de nieuwe spelvormen.

Leden van de bank ontvangen een stemcode per post van 3 t/m 18 oktober a.s.

De uitslag wordt op maandag 30 oktober bekend gemaakt.

Alcoholbeleid

Aan alle leden,

In onze gemeente zijn extra strenge controles op de verkoop van alcohol aangekondigd.
Let op: de boetes bij overtreding van de regels variëren van € 680,-- tot € 2720,-- en kunnen zelfs verdubbeld worden.

Dus voor iedereen in onze kantine geldt: houd je aan de regels.

Laat ons contributiegeld niet opgaan aan boetes.

Trainingen in de vakantieperiode

Wij merken dat er wensen en vragen zijn over de mogelijkheden in de komende periode te blijven trainen.

Het bestuur begrijpt deze behoefte, de vakanties zijn immers laat dit jaar. Ivm onderhoud en de afspraken met de gemeente kunnen we echter maar beperkt gebruik maken van de velden. Ook willen we gedurende deze periode onze vrijwilligers niet te veel meer belasten. In dit licht heeft het bestuur besloten het aantal trainmogelijkheden te beperken. In de komende weken kan er alleen op woensdag van 17.45 (jeugd) tot 22.00 worden getraind op het bijveld. In hoeverre daadwerkelijk wordt doorgetraind wordt per team bepaald. Deze communicatie loopt via de trainers.

Rond 20 augustus zullen de trainingen voor het volgende seizoen weer starten en kan er weer volop worden getraind.