Bestuurstafel

Van de bestuurstafel

Wist u dat u wij na elke bestuursvergadering 'nieuws van de bestuurstafel' plaatsen op de website? Zie www.vvgasselternijveen.nl/index.php/actueel/actueel/bestuurstafel.
Woensdag 13 februari is er weer vergaderd door het bestuur. Hierbij het laatste nieuws.

BARDIENSTEN VOETBALKANTINE
Op 31 januari is naar alle leden een bericht over de bardiensten gemaild. Hierin werd verwezen naar het rooster op de website omdat het niet lukt om het rooster via email te versturen. In het programma kunnen geen documenten worden geupload. Helaas is gebleken dat het rooster voor de bardiensten nog niet bij iedereen bekend is. Het rooster is te vinden op de website (homepage, kantine diensten zaterdag).
www.vvgasselternijveen.nl/index.php/actueel/47-kantine/145-kantinelijst-zaterdagmorgen

RENOVATIE KLEEDKAMERS
Wij kunnen melden dat de renovatie van de kleedkamers op korte termijn gaat beginnen. De kleedkamers worden om de beurt aangepakt. Hierdoor is er tijdelijk een kleedkamer minder beschikbaar.

ROMMELMARKT
VV Gasselternijveen organiseert zaterdagmiddag 25 mei een rommelmarkt op het Sportpark. Wij zoeken vrijwilligers met auto's en aanhangwagens voor het ophalen van de spullen (straten Gasselternijveen), vrijwilligers voor het sorteren van de spullen, vrijwilligers voor de verkoop op de markt, en vrijwilligers voor het opruimen. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Laura Spa. De opbrengst van de verkoop komt geheel ten goede aan de voetbalvereniging.

ONDERHOUD DAG
De jaarlijkse onderhoud dag is gepland op zaterdag 7 september 2019. T.z.t. volgt meer informatie.

FC GRONINGEN - ADO DEN HAAG
Wij kunnen weer kaarten tegen het gereduceerde tarief van € 10,- per kaart aanschaffen voor de wedstrijd van 17 maart om 14.30u. Kaarten kunnen besteld worden via

VACATURES
De vereniging is op zoek naar:
sponsorcommissie leden
een vrijwilligers coördinator
een scheidsrechter coördinator
een barmedewerker voor zondagochtend
een verzorger voor het 1ste elftal
een trainer voor de vrouwen

Nieuwe trainer

Het bestuur van VV Gasselternijveen heeft tijdens haar nieuwjaarsreceptie de nieuwe trainer voor volgend seizoen bekend gemaakt.

Robert Oosting (29) wordt de nieuwe hoofdtrainer. Robert woont in Stadskanaal en voetbalt nu nog bij het 1e van SC Stadskanaal. Daarnaast is hij trainer van ACV onder 19-1 en assistent trainer van de eerste selectie van ACV. Met Oosting heeft Gasselternijveen voor een gedreven en ambitieuze jonge trainer gekozen. Het bestuur heeft veel vertrouwen in Robert Oosting.

Van de bestuurstafel

Bestuursberichten

Zaterdagavond hebben maar liefst 14 teams genoten van de eerste editie van de Pub Quiz in de kantine van vv Gasselternijveen. Wij willen Egbert, Laura,  Itske, Han, Jos en Bram hartelijk danken voor de organisatie! Het was een zeer geslaagde avond!

De volgende activiteit is zaterdagmiddag 2 februari. De pijltovenaars onder ons kunnen zich dan weer onderling meten op het darttoernooi. Je kan nog mee doen! Kijk voor  meer informatie op de website.

Hierbij het laatste nieuws van de bestuurstafel.

Communicatie
De communicatie in een voetbalvereniging is altijd een punt van discussie. Met zoveel vrijwilligers, die op verschillende tijden aanwezig zijn, zijn de lijnen niet altijd kort en duidelijk. We hebben afgesproken dat alle informatie die een speler/ ouder / vrijwilliger moet weten te vinden is op de website. Uiteraard zijn de whatsapp groepen en facebook nog steeds erg handig en voor de teams onderling een manier van communiceren.

Verharding zandpad

Wij kunnen melden dat het zandpad van het hek naar de kantine opgeknapt gaat worden. Wij krijgen van de gemeente nog te horen wanneer dit precies uitgevoerd gaat worden.

Renovatie

Zoals bekend zijn de kleedkamers aan renovatie toe. Er wordt nagedacht over de renovatie/verbouwingsplan. Er zijn offertes opgevraagd, oriënterende gesprekken gehouden om te zien of het mogelijk is wat we willen. De grootste klus is het bijeen brengen van geld. Dit proberen we middels subsidies te organiseren.

Energie

Net als veel sportverenigingen kent vv Gasselternijveen  enorme exploitatielasten door een torenhoge energierekening. Bezuinigingen zijn nodig, maar natuurlijk het liefst niet op voetbalvoorzieningen. Daarom is eens goed gekeken naar het energieverbruik. Er zijn kleine stappen genomen om het verbruik te verminderen. We bespreken allerlei mogelijkheden om op energie te kunnen besparen maar komen tot de conclusie dat bepaalde investeringen niet terug verdiend zullen worden. De enige mogelijkheid voor nu om op energie te besparen is aandacht voor discipline en gedrag. Wij willen alle gebruikers van ons sportpark oproepen om zuinig om te gaan met energie.

Vrijwilligersavond
Zonder vrijwilligers is er geen vereniging. Vaak zijn de taken en hun uitvoerders onopvallend maar alle inzet blijft niet onzichtbaar. Graag willen we de vrijwilligers uit alle geledingen van de club bedanken voor hun inzet. Om deze dank te onderstrepen willen we in 2019 een vrijwilligersavond organiseren. De uitnodiging geldt voor alle vrijwilligers, taken groot en klein. Wordt vervolgd!

Vacatures

De vereniging is op zoek naar; sponsor commissieleden, een vrijwilligers coördinator, een scheidsrechters coördinator , een barmedewerker voor zondagochtend en een verzorger voor het 1ste elftal.