log in

Bestuurstafel

Bestuurstafel

Bestuurstafel

Vacatures

GEZOCHT:
Enthousiaste trainer voor de 2e selectie. Jonge, ambitieuze groep. Training op dinsdag- en donderdagavond. Begeleiding bij de wedstrijden op de zondag.
Korte lijnen met de trainer van de 1e selectie.

GEZOCHT:
Verzorger/sportmasseur.
Begeleiding op de dinsdag en/of de donderdagavond en bij de wedstrijden van de 1e selectie op de zondag. Alles in overleg.

Reageren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van de bestuurstafel

Bestuursberichten maart 2019

Hierbij het laatste nieuws van de bestuurstafel.

 

Bardiensten voetbalkantine

In de afgelopen weken is er op zaterdagochtend en middag een aantal wedstrijden afgelast. Hierdoor zijn er diensten uitgevallen. De wedstrijden worden op een ander moment gespeeld. Deze nieuwe speeldata zijn niet opgenomen in het barrooster. Hopelijk kan de kantine ondersteuning ontvangen van vrijwilligers indien dit nodig is. 

 

Bardiensten zondagochtend

Het rooster voor de bezetting van de kantine op zondagochtend krijgen we niet rond. Wij zijn op zoek naar een vaste vrijwilliger of meerdere vrijwilligers om de bezetting rond te krijgen. Des te groter de groep, des te minder diensten.

 

Beleid gele en rode kaarten – bezwaar

Het bestuur wil het beleid op gele en rode kaarten onder de aandacht brengen. Is een gestrafte speler het niet eens met de aan hem gegeven gele of rode kaart, dan moet er altijd overleg met de technische commissie worden gepleegd over de vraag of met kans op succes bezwaar kan worden gemaakt.

Het beleidsstuk wordt geüpdatet en binnenkort op de website geplaatst.

 

Rommelmarkt 25 mei 2019

De vereniging organiseert zaterdagmiddag 25 mei een rommelmarkt op ons Sportpark. De opbrengst van de verkoop komt geheel ten goede aan de voetbalvereniging.

Wij zoeken vrijwilligers met auto’s en aanhangwagens voor het ophalen van spullen (straten Gasselternijveen), vrijwilligers voor het sorteren van de spullen, vrijwilligers voor de verkoop op de markt, en vrijwilligers voor het opruimen. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Laura Spa.

 

Boerenrock terrein opruimen 26, 27, 28, 29 augustus 18 – 21u

VV Gasselternijveen en het bestuur van Boerenrock gaan een samenwerking aan m.b.t. het opruimen van het feestterrein. Deze activiteit levert de vereniging een aanzienlijk groot geldbedrag op, die we goed kunnen gebruiken om o.a. de contributie zo laag mogelijk te kunnen houden.  Maar er zijn nog veel meer wensen waar we dit geld voor in kunnen zetten. Voor deze actie willen wij alle leden in beweging krijgen. Wij zoeken voor 4 avonden, per avond 25/30 pers. die tussen 18-21u kunnen helpen om het terrein op te ruimen. Jeugdleden mogen ook helpen. Rond de zomervakantie ontvangt ieder lid een brief voor deelname aan deze week.

 

Onderhoud dag 7 september 2019

De jaarlijkse onderhoud dag is gepland op zaterdag 7 september 2019.  T.z.t. volgt meer informatie.

 

Seizoen opening 7 september 2019

Ook dit jaar gaan wij een seizoen opening i.p.v. afsluiting organiseren.

T.z.t. volgt meer informatie over het programma. Leuke ideeën voor het feest zijn welkom!


Vacatures

De vereniging is op zoek naar;

Vrijwilligers voor hulp bij het organiseren van de rommelmarkt , Boerenrock, de seizoensopening.

 

Ter ondersteuning van het bestuur en de commissies; sponsor commissieleden, een vrijwilligers coördinator, een scheidsrechters coördinator, een barmedewerker voor zondagochtend, een verzorger voor het 1ste elftal.

Van de bestuurstafel

April 2019. Hierbij het laatste nieuws van de bestuurstafel.

Afstemmingsoverleg commissies

Alle commissies worden uitgenodigd voor het halfjaarlijkse afstemmingsoverleg met het bestuur.De uitnodiging volgt!

Rookvrij sportpark op zaterdag

Met ingang van het nieuwe seizoen 2019 – 2020 is ons sportpark op zaterdag tijdens de jeugdwedstrijden rookvrij!

Kaboutervoetbal

Zaterdag 11 mei om 10.30u is er weer kaboutervoetbal op sportpark de Hunze in Gasselternijveen. Deelname is gratis, opgeven is niet nodig.

JO7                                                                                                                                             

Waarschijnlijk hebben we in het nieuwe seizoen voor het 3de jaar een JO7 team. Onder de spelers, trainers, leiders is er een grote wens voor de aanschaf van 4 doelen (3x1) voor de wedstrijden (en trainingen van JO7 en JO9). Wij hopen deze met de opbrengst van de aankomende activiteiten aan te kunnen schaffen voor het nieuwe seizoen.

JO7 kan nog uitbreiding gebruiken! We zijn op zoek naar een aantal mini pupillen onder de 7 jaar.

JO-7 speelt in een 4 tegen 4 wedstrijdvorm. Maar in overleg met de tegenstander kan het ook zijn dat we 5 tegen 5 of 6 tegen 6 spelen. In deze wedstrijd-vorm komen de kinderen veel aan de bal, scoren ze veel en hebben een hoge betrokkenheid bij het spel. De wedstrijdjes duren maximaal 15 minuten en daarna wordt van tegenpartij gewisseld. We spelen 3 wedstrijden in toernooivorm.

Benieuwd hoe dit er uit ziet?

Zaterdag 18 mei om moet ons huidig JO-7 team om 9.00 uur thuis voetballen.

Rommelmarkt 25 mei 2019

De vereniging organiseert zaterdagmiddag 25 mei een rommelmarkt op ons Sportpark. De opbrengst van de verkoop komt geheel ten goede aan de voetbalvereniging.

Er hebben zich vrijwilligers gemeld voor het ophalen van spullen en voor het sorteren van de spullen maar we kunnen nog meer hulp gebruiken. We hebben nog onvoldoende aanmeldingen voor de verkoop tussen 14-16u. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Laura Spa.

Boerenrock terrein opruimen 26, 27, 28, 29 augustus 18 – 21u

Vv Gasselternijveen en het bestuur van Boerenrock gaan een samenwerking aan m.b.t. het opruimen van het feestterrein. Voor deze actie willen wij alle leden in beweging krijgen. Wij zoeken voor 4 avonden, per avond 25/30 pers. die tussen 18-21u helpen om het terrein op te ruimen. Jeugdleden mogen ook helpen! Meld je aan bij het bestuur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het nieuwe seizoen openen wij zaterdag 7 september 2019

Ook dit jaar gaan wij een seizoen opening i.p.v. afsluiting organiseren.

T.z.t. volgt meer informatie over het programma. Leuke ideeën voor het feest zijn welkom! Tevens zullen we op deze dag de jaarlijkse onderhoud dag organiseren.


Vacatures

De vereniging is op zoek naar;

sponsor commissieleden,

een vrijwilligers coördinator,

een scheidsrechters coördinator ,

barmedewerkers voor de woensdagavond en zondagochtend,

een verzorger voor het 1ste elftal,

 

 

 

Van de bestuurstafel

Wist u dat u wij na elke bestuursvergadering 'nieuws van de bestuurstafel' plaatsen op de website? Zie www.vvgasselternijveen.nl/index.php/actueel/actueel/bestuurstafel.
Woensdag 13 februari is er weer vergaderd door het bestuur. Hierbij het laatste nieuws.

BARDIENSTEN VOETBALKANTINE
Op 31 januari is naar alle leden een bericht over de bardiensten gemaild. Hierin werd verwezen naar het rooster op de website omdat het niet lukt om het rooster via email te versturen. In het programma kunnen geen documenten worden geupload. Helaas is gebleken dat het rooster voor de bardiensten nog niet bij iedereen bekend is. Het rooster is te vinden op de website (homepage, kantine diensten zaterdag).
www.vvgasselternijveen.nl/index.php/actueel/47-kantine/145-kantinelijst-zaterdagmorgen

RENOVATIE KLEEDKAMERS
Wij kunnen melden dat de renovatie van de kleedkamers op korte termijn gaat beginnen. De kleedkamers worden om de beurt aangepakt. Hierdoor is er tijdelijk een kleedkamer minder beschikbaar.

ROMMELMARKT
VV Gasselternijveen organiseert zaterdagmiddag 25 mei een rommelmarkt op het Sportpark. Wij zoeken vrijwilligers met auto's en aanhangwagens voor het ophalen van de spullen (straten Gasselternijveen), vrijwilligers voor het sorteren van de spullen, vrijwilligers voor de verkoop op de markt, en vrijwilligers voor het opruimen. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Laura Spa. De opbrengst van de verkoop komt geheel ten goede aan de voetbalvereniging.

ONDERHOUD DAG
De jaarlijkse onderhoud dag is gepland op zaterdag 7 september 2019. T.z.t. volgt meer informatie.

FC GRONINGEN - ADO DEN HAAG
Wij kunnen weer kaarten tegen het gereduceerde tarief van € 10,- per kaart aanschaffen voor de wedstrijd van 17 maart om 14.30u. Kaarten kunnen besteld worden via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VACATURES
De vereniging is op zoek naar:
sponsorcommissie leden
een vrijwilligers coördinator
een scheidsrechter coördinator
een barmedewerker voor zondagochtend
een verzorger voor het 1ste elftal
een trainer voor de vrouwen

Log in or create an account