Bestuurstafel

Seizoensopening

seizoensopening

Op zaterdagmiddag 7 september a.s. vindt de seizoensopening plaats.

We beginnen om 16.30 uur met een barbecue voor jong en oud

en de happening duurt tot ca. 21.30 uur.

I.v.m. de catering vragen we jullie je op te geven voor

donderdagavond 5 september a.s. 18.00 uur in de kantine

of bij de activiteitencoördinator Laura Spa: 06-53396771  /  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De bijdrage is € 5,00 p/p (vanaf 12 jaar).

Op het programma staat o.a. de bekendmaking van de speler/speelster van het jaar.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Drive-inn Dubbel Sound !

In de kantine hangen intekenlijsten

Komt allen !

Opruimen bij Boerenrock

Aan alle leden van 12 jaar en ouder van de v.v. Gasselternijveen,

Hierbij willen we jullie vragen om als vrijwilliger mee te helpen bij het opruimen van het feestterrein van het Boerenrockfestival.
In de week na het festival (week 25) van maandag 26 augustus t/m donderdag 29 augustus a.s. moet alles weer netjes opgeruimd worden en daarvoor is onze vereniging benaderd. De organisatie van het festival beloont de v.v. Gasselternijveen voor de inzet van een vrijwilliger met € 25,00 voor een dagdeel (3 uur). Naar schatting zouden de werkzaamheden door
ca. 100 vrijwilligers verricht kunnen worden. Dat betekent dat de club dankzij jullie inzet
ca. € 2.500,00 zou kunnen verdienen!

De werkzaamheden vinden op de volgende dagen plaats:

* maandagmiddag 26 augustus - 13.00 - 16.00u opruimen hekken
* maandagavond 26 augustus - 19.00 - 22.00u terrein schoonmaken
* dinsdag 27 augustus - 10.00 - 16.00u - opruimen hekken
* dinsdagavond 27 augustus - 19.00 - 22.00u terrein schoonmaken
* woensdagavond 28 augustus - 19.00 - 22.00u terrein schoonmaken
* donderdagavond 29 augustus - 19.00 - 22.00u terrein schoonmaken

Je kunt je bij de leider van je team opgeven voor een of meerdere dagdelen. Een team kan ook besluiten om gezamenlijk op een morgen of avond aan de slag te gaan.

We hopen dat jullie je allemaal voor een dagdeel beschikbaar willen stellen en door je inzet de vereniging heel concreet aan extra (en noodzakelijke) inkomsten willen helpen.

De volgende teams worden benaderd om een handje te helpen:

* vrouwen SJO ZVC'14 1
* vrouwen 35+
* mannen 1
* mannen 2
* mannen 3
* mannen 35+
* SJO ZVC'14 JO19 - JO17 - JO15 - JO13

Voor de junioren geldt dat ze lid van de (moeder)vereniging Gasselternijveen zijn.

Uiteraard worden ook niet actief spelende leden benaderd.

We hopen dat we op jullie medewerking mogen rekenen.

Tot slot wensen wij alle leden, vrijwilligers en sponsoren een fijne en zonnige zomervakantie toe! We zien jullie graag weer aan de start van het nieuwe seizoen!

Bestuur v.v. Gasselternijveen

Onderhoudsdag

grote schoonmaakdag

Op zaterdagmorgen 7 september a.s.  wordt weer de jaarlijkse schoonmaakdag

van ons sportpark georganiseerd.

De bedoeling is om met z’n allen alles weer ‘spic en span’ te maken voor het nieuwe seizoen.

Op het programma staan o.a. heggen snoeien en kantjes afsteken, schoonmaak kantine.

We beginnen om 9.00 uur en als we allemaal een handje helpen

dan hopen we om ca. 12.00 uur klaar te zijn.

Na afloop wordt iedereen getrakteerd op een lekkere gehaktbal.

In de kantine hangen intekenlijsten

Vele handen maken licht werk !

Sportpark rookvrij

VV Gasselternijveen is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom de stap naar een rookvrij sportterrein op zaterdag. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt VV Gasselternijveen iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

Vanaf het nieuwe seizoen zijn wij ook rookvrij op zaterdag. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. De entree en plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij.

Lees meer op www.rookvrijegeneratie.nl/sport.

Voor vragen kun je terecht bij het bestuur.