Bestuurstafel

Van de bestuurstafel

Vorige week maandag hebben we weer een vergadering gehad.

We houden ‘de boel draaiende’ maar we missen toch wel de hulp van enthousiaste actieve vrijwilligers. Zoals al aangegeven in de jaarvergadering; de vereniging kan meer bruisen.

Aan de andere kant wordt het bestuur ook altijd weer verrast door wat er toch allemaal wel is uitgevoerd achter de schermen.. waarvan je als bestuurslid niet altijd op de hoogte bent dat dit opgepakt wordt.

De seizoenafsluiting van de jeugd loopt. Van de senioren wachten we nog op een reactie van de activiteitencommissie over gezamenlijk overleg/hulp bij organiseren hiervan. Wordt vervolgd.

Verder hebben we nog steeds meerdere vacatures:

- bestuur (voorzitter, secretaris, algemene leden)
- sponsor commissie leden
- onderhoudsploeg
- coördinator materialen
- coördinator vrijwilligers
- keeperstrainer

Geen seizoenafsluiting

In overleg met de activiteiten commissie is besloten dat de seizoen afsluiting van 2 juni niet door gaat. Dit jaar organiseren we een openingsfeest aan het begin van het nieuwe seizoen.

Geert Katoen verlengt contract

Nieveen en Katoen tevreden met elkaar

De samenwerking tussen vijfdeklasser Gasselternijveen en Geert Katoen smaakt naar meer. Beide partijen hebben dit naar elkaar uitgesproken en kracht bijgezet door het lopende contract te verlengen.