Bestuurstafel

Van de bestuurstafel

Nieuws uit het bestuur

4 november is de vv weer aan de beurt om het oud papier op te halen. Wie komt helpen? Je kunt je aanmelden in de kantine.

Het bestuur, de Club van 100 en de supportersvereniging organiseren 17 november een gezellige avond voor alle vrijwilligers die betrokken zijn bij de vereniging. Noteer deze data alvast op de kalender! De officiële uitnodiging volgt nog!

Hiernaast nodigt het bestuur alle leden uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering, die zal worden gehouden op 24 november in de voetbalkantine. Het bestuur hoopt u allen op deze avond te mogen begroeten. De agenda voor deze vergadering volgt.

Ook de nieuwjaarsreceptie staat alweer gepland, nl. op 6 januari.

Overige bespreekpunten die we met jullie willen delen;

Het bestuur wil een sleutelplan realiseren. Willen alle leden die een sleutel van de kantine zich melden bij het bestuur zodat we de registratie goed kunnen organiseren?

Het bestuur en de Club van 100 heeft het voornemen om de kleedkamers grondig te renoveren. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die een bouwcommissie willen vormen. Ben je geïnteresseerd? Geef je op bij het bestuur.

Tot slot willen we de volgende vacatures nog onder de aandacht brengen;

Onze vereniging is nog altijd op zoek naar een voorzitter en een secretaris. Ook algemene leden zijn welkom!

Ook de onderhoudsploeg (actief op maandag en vrijdag ochtend) kan versterking gebruiken!

Bij iedere vergadering van het bestuur staat de deur open voor iedereen met vragen, wensen, ideeën of wat dan ook. Het fijnste is om dit even aan te kondigen met een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we daar met de agenda rekening mee kunnen houden.