Bestuurstafel

Van de bestuurstafel

Wist u dat u wij na elke bestuursvergadering 'nieuws van de bestuurstafel' plaatsen op de website? Zie www.vvgasselternijveen.nl/index.php/actueel/actueel/bestuurstafel.
Woensdag 13 februari is er weer vergaderd door het bestuur. Hierbij het laatste nieuws.

BARDIENSTEN VOETBALKANTINE
Op 31 januari is naar alle leden een bericht over de bardiensten gemaild. Hierin werd verwezen naar het rooster op de website omdat het niet lukt om het rooster via email te versturen. In het programma kunnen geen documenten worden geupload. Helaas is gebleken dat het rooster voor de bardiensten nog niet bij iedereen bekend is. Het rooster is te vinden op de website (homepage, kantine diensten zaterdag).
www.vvgasselternijveen.nl/index.php/actueel/47-kantine/145-kantinelijst-zaterdagmorgen

RENOVATIE KLEEDKAMERS
Wij kunnen melden dat de renovatie van de kleedkamers op korte termijn gaat beginnen. De kleedkamers worden om de beurt aangepakt. Hierdoor is er tijdelijk een kleedkamer minder beschikbaar.

ROMMELMARKT
VV Gasselternijveen organiseert zaterdagmiddag 25 mei een rommelmarkt op het Sportpark. Wij zoeken vrijwilligers met auto's en aanhangwagens voor het ophalen van de spullen (straten Gasselternijveen), vrijwilligers voor het sorteren van de spullen, vrijwilligers voor de verkoop op de markt, en vrijwilligers voor het opruimen. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Laura Spa. De opbrengst van de verkoop komt geheel ten goede aan de voetbalvereniging.

ONDERHOUD DAG
De jaarlijkse onderhoud dag is gepland op zaterdag 7 september 2019. T.z.t. volgt meer informatie.

FC GRONINGEN - ADO DEN HAAG
Wij kunnen weer kaarten tegen het gereduceerde tarief van € 10,- per kaart aanschaffen voor de wedstrijd van 17 maart om 14.30u. Kaarten kunnen besteld worden via

VACATURES
De vereniging is op zoek naar:
sponsorcommissie leden
een vrijwilligers coördinator
een scheidsrechter coördinator
een barmedewerker voor zondagochtend
een verzorger voor het 1ste elftal
een trainer voor de vrouwen