Bestuurstafel

Van de bestuurstafel

April 2019. Hierbij het laatste nieuws van de bestuurstafel.

Afstemmingsoverleg commissies

Alle commissies worden uitgenodigd voor het halfjaarlijkse afstemmingsoverleg met het bestuur.De uitnodiging volgt!

Rookvrij sportpark op zaterdag

Met ingang van het nieuwe seizoen 2019 – 2020 is ons sportpark op zaterdag tijdens de jeugdwedstrijden rookvrij!

Kaboutervoetbal

Zaterdag 11 mei om 10.30u is er weer kaboutervoetbal op sportpark de Hunze in Gasselternijveen. Deelname is gratis, opgeven is niet nodig.

JO7

Waarschijnlijk hebben we in het nieuwe seizoen voor het 3de jaar een JO7 team. Onder de spelers, trainers, leiders is er een grote wens voor de aanschaf van 4 doelen (3x1) voor de wedstrijden (en trainingen van JO7 en JO9). Wij hopen deze met de opbrengst van de aankomende activiteiten aan te kunnen schaffen voor het nieuwe seizoen.

JO7 kan nog uitbreiding gebruiken! We zijn op zoek naar een aantal mini pupillen onder de 7 jaar.

JO-7 speelt in een 4 tegen 4 wedstrijdvorm. Maar in overleg met de tegenstander kan het ook zijn dat we 5 tegen 5 of 6 tegen 6 spelen. In deze wedstrijd-vorm komen de kinderen veel aan de bal, scoren ze veel en hebben een hoge betrokkenheid bij het spel. De wedstrijdjes duren maximaal 15 minuten en daarna wordt van tegenpartij gewisseld. We spelen 3 wedstrijden in toernooivorm.

Benieuwd hoe dit er uit ziet?

Zaterdag 18 mei om moet ons huidig JO-7 team om 9.00 uur thuis voetballen.

Rommelmarkt 25 mei 2019

De vereniging organiseert zaterdagmiddag 25 mei een rommelmarkt op ons Sportpark. De opbrengst van de verkoop komt geheel ten goede aan de voetbalvereniging.

Er hebben zich vrijwilligers gemeld voor het ophalen van spullen en voor het sorteren van de spullen maar we kunnen nog meer hulp gebruiken. We hebben nog onvoldoende aanmeldingen voor de verkoop tussen 14-16u. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Laura Spa.

Boerenrock terrein opruimen 26, 27, 28, 29 augustus 18 – 21u

Vv Gasselternijveen en het bestuur van Boerenrock gaan een samenwerking aan m.b.t. het opruimen van het feestterrein. Voor deze actie willen wij alle leden in beweging krijgen. Wij zoeken voor 4 avonden, per avond 25/30 pers. die tussen 18-21u helpen om het terrein op te ruimen. Jeugdleden mogen ook helpen! Meld je aan bij het bestuur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het nieuwe seizoen openen wij zaterdag 7 september 2019

Ook dit jaar gaan wij een seizoen opening i.p.v. afsluiting organiseren.

T.z.t. volgt meer informatie over het programma. Leuke ideeën voor het feest zijn welkom! Tevens zullen we op deze dag de jaarlijkse onderhoud dag organiseren.

De vereniging is op zoek naar;

sponsor commissieleden,

een vrijwilligers coördinator,

een scheidsrechters coördinator ,

barmedewerkers voor de woensdagavond en zondagochtend,