Klaverjassen

Het is bijna zover, het klaverjasseizoen 2019-2020 gaat van start.

De data zijn:

11 oktober 2019
8 november 2019
13 december 2019
10 januari 2020
14 februari 2020
13 maart 2020
10 april 2020

Net als voorgaande jaren spelen we 4 potjes van 16, en een staand nummer levert 1.600 punten op.
We beginnen om 19.30 uur en de 5 beste beurten tellen mee voor de seizoensprijs.

De inleg bedraagt 3 euro en iedereen is van harte welkom.

Seizoensopening

Afgelopen zaterdag is op een gezellige bijeenkomst het nieuwe seizoen geopend. De aanwezigen konden vanaf half 5 genieten van een barbecue.

Waarna de voorzitter nog even terugkeek op het afgelopen seizoen door de “spelers van het jaar” bekend te maken.
1e         Patrick Pieterman
2e         Maikel Pieterman
3e         Mart Everts
35+       Otto Torenbosch
dames   Gerda van den Berg

Tevens werd er stilgestaan bij de renovatie van de “oude” kleedkamers. De renovatie is bijna afgerond en de groep vrijwilligers wordt door het bestuur hartelijk bedankt voor hun inzet en zij ontvangen een dinerbon te besteden bij de Gulle Boergondiër. Maikel Pieterman en zijn mannen werden bedankt voor de organisatie van het Pre Season Experience toernooi. Een succes-formule die een vervolg verdiend. Tot slot werd er nog even vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen met onze nieuwe hoofdtrainer Robert Oosting. Hij begint vol goede moed aan zijn eerste klus als hoofdtrainer, heeft een goed gevoel bij Gasselternijveen en hoopt met deze jonge ploeg stappen te kunnen maken.

Na het officiële gedeelte verplaatste het feest zich naar binnen waar het nog een tijdje onrustig bleef.

FC Groningen

WIL JE OOK NAAR EEN WEDSTRIJD VAN FC GRONINGEN IN HET HITACHI STADION?

Net als voorgaande jaren kunnen leden van amateurverenigingen aangesloten bij het Amateurconvenant gebruik maken van een speciale actie waarmee bij een aantal thuiswedstrijden van FC Groningen kaarten aangeschaft kunnen worden voor € 10,00 per stuk!

Deze actieprijs is geldig bij onderstaande wedstrijden:

FC Groningen - Sparta Rotterdam (zon 20 oktober 2019, 14.30 uur)
FC Groningen - FC Utrecht (zon 8 december 2019, 14.30 uur)
FC Groningen - Vitesse (zat 8 februari 2020, 18.30 uur)
FC Groningen - AZ (zon 22 maart 2020, 14.30 uur)

Wil je ook naar een wedstrijd van FC Groningen in het Hitachi Stadion?
In de kantine hangt een aanmeldformulier voor de eerste wedstrijd. Kaarten bestellen kan vanaf drie weken voorafgaand aan de wedstrijd.
Op 5 oktober worden de kaarten voor de wedstrijd van 20 oktober besteld!

Onderhoudsdag

Zaterdag 7 september was de jaarlijkse onderhoudsdag. Vele vrijwilligers hebben de weg naar het sportpark gevonden, waardoor veel klussen konden worden afgewerkt.
Coniferen snoeien en kantensteken met opruimen waren de voornaamste bezigheden. Waardoor ons park er weer pico-bello bij ligt. De morgen werd afgesloten met een welverdiende gehaktbal en een biertje.

Bedankt allemaal.