Pub-quiz

PUB QUIZ vv Gasselternijveen 19 januari 2019

Op zaterdag 19 januari 2019 is het zover, de pub quiz bij de vv Gasselternijveen.

Kom je algemene kennis testen, stel je ideale team samen, bedenk een teamnaam en meld je aan!

Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen.

Aanmelden kan via:

Elk team neemt zelf een prijs mee, dit kan één prijs zijn die deelbaar is voor 6 personen of 6 kleine prijsjes.

Elk team gaat dus met een prijs naar huis, de uitslag bepaalt welk team als eerste een prijs mag uitzoeken.

Tot ziens op 19 januari!

Vacature kantine

De kantine is het hart van een voetbalclub. De kantine is voor de club een belangrijke bron van inkomsten en het is de belangrijkste ontmoetingsplek voor de leden. Een plek waar je altijd terecht kunt voor een bakkie koffie. En na de wedstrijd voor een kratje of patatje.

Wij zoeken enthousiaste koffiezetters, patatbakkers en barmannen (m/v) die het huidig team willen versterken. Het gaat om het draaien van een kantinedienst op zaterdagmiddag (?), zondagochtend of zondagmiddag (?).

Dus wil je iets doen voor onze mooie club? Help dan mee en kom ons kantineteam versterken!

Uitslag Klaverjassen november

Roelof Heuten