Uitslag Klaverjassen januari

Met een deelname van 25 kaarters rolde de volgende uitslag uit de bus.

Wilma Oost

Rene Heuten

Annie Deuring

Hennie Prins

Mijntje Zeevat

Willem Kamps

Bertus Schmidt

Rene Meertens

Tinus Deuring

Tiny Schmidt

De poedelprijs was voor Jan van der Borgh met  4424 punten

Darttoernooi

DARTTOERNOOI

Zaterdagmiddag 2 februari is het weer zover. De pijltovernaars onder ons kunnen zich dan weer onderling meten op ons darttoernooi. Ook dit jaar is er weer plaats voor minimaal 16 en maximaal 32 spelers. Vorig jaar waren er 24 deelnemers en we hopen dan ook dat we dit jaar 32 deelnemers mogen verwelkomen.

Er wordt gestart in poules van 4 personen waarvan de nummers 1 en 2 doorgaan naar de winnaarsronde en de nummers 3 en 4 naar de verliezersronde. De winnaars- en verliezersronde zijn op basis van knockout. Iedere deelnemer speelt daardoor minimaal 4 rondes.

Je kunt je vanaf 16 jaar inschrijven voor het toernooi. Deelname aan het toernooi kost €7,50. Het grootste deel van de bijdrage wordt ingelegd in de prijzenpot, het restant wordt gebruikt om de huur van de banen te bekostigen.

Dit jaar nemen we goed de tijd voor het toernooi en beginnen we om 15.30 uur. Omdat we niet willen dat je rond etenstijd omvalt en de pijlen in de grond gooit, bieden we voor €7,50 p.p. een eenvoudig buffet aan inclusief een drankje. Je kunt vanzelfsprekend ook deelnemen aan het buffet als je geen pijltje gooit.

Inschrijven voor het toernooi en/of het buffet kan door:

- je in te schrijven op lijsten in de kantine

- je aan te melden bij Erwin Warring of Barry van Kessel

Mocht het toernooi vol zijn dan word je op een reservelijst geplaatst.

Zoals gezegd starten we zaterdagmiddag om 15.30 uur. De kantine is open vanaf 15.00 uur en we vragen je om je tussen 15.00 uur en 15.15 uur aan te melden. Via loting krijg je te horen in welke poule je start.

Sponsoren die een bijdrage willen leveren voor de banen of een prijs ter beschikking willen stellen, waarderen we enorm en kunnen contact opnemen met Erwin, Barry of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Helpende handen zijn ook erg welkom. Denk bijvoorbeeld aan het in orde maken van de kantine voor en na het toernooi of het helpen achter de bar. Laat Erwin of Barry weten als je ons wilt helpen.

Als het goed is heb je de datum vrijgehouden in je agenda dus zien we jou zaterdag 2 februari?

Let’s play darts!

Geert Appeldorn Mixtoernooi

Het Geert Appeldorn Mixtoernooi is weer prettig verlopen. Op de vroege zondagmorgen waren 25 spelers aanwezig voor deelname aan het prestigieuze jaarlijkse mixtoernooi.
Onder de bezielende wedstrijdleiding van Harrie van der Heide werden de wedstrijd in vlot tempo afgewerkt.
Om 12 uur was het tijd voor de traditionele kom soep, beschikbaar gesteld door de Supportersclub en dit keer gemaakt door Marjan van der Duin. En aan de reacties te horen heeft de soep prima gesmaakt.
Nadat alle wedstrijden zijn gespeeld kwam de volgende uitslag op het bord te staan:
1. Brazilië – 12 punten
2. Argentinië – 9 punten
3. Duitsland – 6 punten
4. Engeland – 3 punten
5. Costa Rica – 0 punten

Het winnende team bestond uit: Wessel Koomans, Nick Bokhorst, Rien Meertens, Jörgen Nieboer en Mick Wardenburg, laatstgenoemde was topscoorder.

Al met al weer een gezellig toernooi, tot volgend jaar.

Uitslag Klaverjassen december

Hennie Prins