WEDSTRIJDEN AFGELAST

Wedde 2 - Gasselternijveen 2
Gasselternijveen 3 - EEC 2

FC Groningen - ADO Den Haag

Kaarten voor FC Groningen via het Amateurconvenant met de FC.

FC Groningen – ADO Den Haag (zondag 17 maart, aanvang 14.30)

Deze actie is op basis van beschikbaarheid! Dus geef je vroegtijdig op, zodat we ook vroegtijdig kaarten kunnen reserveren (met alsnog de kans dat het uitverkocht is)!

Uitslag Klaverjassen maart

Allereerst een compliment aan Henri de Graaf,  René Meertens en René Heuten die bij afwezigheid van de organisatie de taken uitstekend hebben waargenomen.

Dan volgt nu de uitslag:

Tiny Schmidt

Bertus Schmidt

Ginie Deuring

Rinus Oortwijn

Jan Bokhorst

Rene Meertens

Annie Deuring

Rene Heuten

Kees Heuten

Tinus Deuring

De poedelprijs was voor Willem Deuring met 4903 punten

Activiteitencoördinator

De meeste mensen binnen de vereniging kennen mij wel, maar voor wie mij nog niet kent, mijn naam is Laura Spa en na een paar seizoenen lid te zijn geweest van de activiteitencommissie, wil ik jullie laten weten dat de activiteiten commissie is gestopt en ik verder ga als activiteitencoördinator.

Wat doe ik nou precies?

Ik beheer de activiteiten agenda en heb inzicht in wanneer en welke activiteiten plaats vinden bij de voetbalvereniging. Zo kan ik de mensen die de activiteiten organiseren inseinen dat hun activiteit op de agenda staat en binnenkort plaats zal vinden, maar kan ik ook ondersteuning bieden bij bepaalde activiteiten als daar vraag naar is. Daarbij proberen we de agenda op de website zo actueel mogelijk te houden.

Het is de bedoeling, dat als je een activiteit wilt organiseren binnen de voetbalvereniging, je eerst bij mij checkt of deze activiteit niet al door iemand anders georganiseerd wordt en of deze activiteit plaats kan vinden op de datum die jij in gedachten hebt.

Kortom, wil je wat organiseren of heb je een leuk idee? Neem dan eerst contact met mij op! Inmiddels zijn er al verschillende activiteiten georganiseerd de afgelopen maanden en het zou leuk zijn, als we dit kunnen doorvoeren in de toekomst.

Groetjes, Laura Spa.