Sponsorinformatie

Kaartspel Buitenspel

SPONSORACTIE: KAARTSPEL BUITENSPEL

Buitenspel is een leuk kaartspel met een voetbalthema dat gebaseerd is op Pesten/UNO. Het spel bestaat uit 116 speelkaarten en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en kan gespeeld worden door 2 t/m 10 personen.

Buitenspel komt samen met het lifestyle magazine ‘In Topvorm’. Het magazine bevat de spelregels van Buitenspel, leuke artikelen, kortingsbonnen en een quiz waar mooie prijzen mee gewonnen kunnen worden.

Het spel kan tot en met eind mei gekocht worden voor slechts €7,50. Hiervan gaat €5,- naar onze vereniging. €2,50 gaat naar de organisator iSponsor die op haar beurt een deel doneert aan de Cruyff Foundation, Jeugdfonds Sport & Cultuur en het Oranjefonds.

Niemand staat dus buitenspel met dit mooie initiatief. Buitenspel kan aangeschaft via onze sponsorcommissie. Vraag ernaar in onze kantine.

SPONSORKLIKS

Ook al druk bezig met de decemberinkopen? Ga je via internet iets bestellen, denk eens aan SponsorKliks! Het kost je niets extra en de vereniging verdient er iets extra mee.

Op de homepage van vv Gasselternijveen staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt er een overzicht van tientallen webwinkels waar je cadeaus kan bestellen. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ons een commissie op terwijl jij dezelfde prijs betaalt.

Het kan ook via de app! SponsorKliks heeft een app laten ontwikkelen voor Android en Apple. Nog makkelijker! Je kan ook via de app ook het transactie overzicht van vv Gasselternijveen zien. (Sponsordoel: typ Gasselternijveen en de VV komt tevoorschijn)

Sponsorgeld voor de vereniging binnen halen was nog nooit zo makkelijk!

Sponsorbord Jeugdstadion

SPONSORBORD JEUGDSTADION STAAT WEER

Onze onderhoudsploeg blijft, zoals jullie ongetwijfeld weten, constant in de weer om te zorgen dat ons sportcomplex er prima bij ligt. Vanaf vandaag staat het sponsorbord van het jeugdstadion, dat in januari van dit jaar door een storm was geveld, weer fier rechtop naast ons prachtige jeugdstadion.

Wil je ook een bijdrage leveren aan het onderhoud van ons sportcomplex? Onze onderhoudsploeg is elke maandag- en vrijdagochtend aanwezig op ons veld. Draai eens een ochtendje mee met onze onderhoudsploeg en wie weet bevalt het zo zeer dat je vaker mee wilt helpen.

Wil je, of ken je iemand, die ons mooie jeugdstadion wil sponsoren met een reclamebord? Spreek de sponsorcommissie aan (José Luis, Bert Koomans of Barry van Kessel) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Andere vormen van sponsoring zijn vanzelfsprekend ook mogelijk.

Nieuwe bordsponsor

NIEUWE BORDSPONSOR HOOFDVELD … PIZZERIA DA PEPPINO

Wij zijn verheugd dat pizzeria da Peppino onze vereniging gaat sponsoren met een bord op ons hoofdveld. Wij heten pizzeria da Peppino van harte welkom als nieuwe bordsponsor.

website: www.pizzeriadapeppino.nl

facebook: www.facebook.com/PizzeriaDaPeppino

Pizzeria da Peppino is al meer dan 14 jaar een gevestigde naam in de plaats Gasselte. Begonnen door Guiseppe Polimeni en zijn vrouw Alida Polimeni. Ze hebben de zaak al die jaren met plezier gerund en hebben in 2017 besloten om ermee te gaan stoppen en met hun welverdiende pensioen te gaan.

Bidjoy Ramcharan heeft de pizzeria overgenomen van Guiseppe en Alida. Hij heeft daar eerder een aantal jaren gewerkt en zag dat het een goed lopend restaurant was in het hartje van Gasselte. Alleen zag hij ook dat er veel meer potentie in zat. Wat meer met deze tijd meegaan is iets wat er nog veranderd kon worden. Met zijn frisse kijk erop heeft hij de zaak gemaakt tot wat het nu is. Een stuk moderner maar wel met de echte Italiaanse sfeer.

In de loop van de jaren heeft hij nog veel meer plannen om de zaak te verbeteren. Bezoek het gezellige en sfeervolle restaurant van onze sponsor eens. De gezellige gastheren en gastvrouwen staan voor u klaar om u eens goed in de watten te leggen. En de koks zullen uw smaakpapillen positief verrassen.

Tot ziens bij pizzeria da Peppino!