Sponsorinformatie

Rabobank Clubkas Campagne

Onze club doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne!

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 3 oktober tot en met woensdag 18 oktober brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 1 augustus 2017 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Klanten die daarna lid worden, mogen volgend jaar meestemmen. Het lidmaatschap aanvragen kan via onze website www.rabobank.nl/assen-nd onder het kopje ‘Lidmaatschap’.

Meer informatie
Op www.rabobank.nl/assen-nd kun je meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne lezen.

Bestedingsdoel
De KNVB gaat meer spelvormen invoeren voor de jeugd, dat betekent voor ons als vereniging meer spelmaterialen. En dat zijn voornamelijk verschillende afmetingen van doelen. Deze doelen willen we graag aanschaffen met de steun van jullie. Dus stem op ons!

Alvast bedankt voor het stemmen namens alle leden van VV Gasselternijveen.

Sport-inn Klok

Sport-inn Klok valt voor de jaarwisseling nog even met de neus in de … slagroom

Enige tijd geleden mochten we vernemen dat onze sponsor Henk Klok (Sport-inn Klok) al drie decennia lang een sportzaak runt in Stadskanaal (DAG IN > DAG UIT, 23 november). Voor eenzelfde periode sponsort Henk ook onze vereniging. Deze mijlpaal laten wij als v.v. Gasselternijveen natuurlijk niet geruisloos voorbij gaan en we bieden onze sponsor nog vlak voor de wisseling van het jaar een heerlijke slagroomschnitt aan om dit te vieren. Van harte gefeliciteerd!

Opbrengst Grote Clubactie

We hebben dit jaar met de Grote Clubactie 291 loten verkocht. Dat is een opbrengst van € 873,- waarvan € 698,40 naar onze vereniging gaat. Dit jaar was Jörgen Nieboer de hofleverancier met maar liefst 34 loten.

Iedereen bedankt die heeft meegewerkt om dit mooie bedrag te realiseren.

SponsorKliks

Nog even de laatste kerstcadeautjes kopen op internet? Ben je van plan om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Zoals je waarschijnlijk al weet zijn veel van de online winkels aangesloten bij SponsorKliks.nl. Maar wist je ook dat Independer.nl is aangesloten? Het afsluiten van een zorgverzering via Independer levert onze club €27,50 op. Mooi toch? Dus ben je al van plan om online te shoppen of over te stappen naar een andere zorgeverzekeraar denk dan ook even aan SponsorKliks.nl. Met een paar extra klikken help je onze vereniging.

Onderhoudsploeg in het zonnetje

Bedankje van het bestuur voor de onderhoudsploeg

Vrijdagochtend 18 november heeft ons bestuur de onderhoudsploeg een

bedankje gegeven voor het vele werk dat zij wekelijks verzet. Itske schotelde

het groepje mannen een heerlijke slagroomtaart van Bakker Timmer voor die

onder het genot van een welverdiend kopje koffie smakelijk naar binnen werd

gewerkt. Als kers op de taart rolde Lukas ook nog een kantensnijder van Onrust

naar binnen waarmee de klus om onze velden strak te houden flink wordt

verlicht. De machine werd door de heren met applaus in ontvangst genomen.

Onze onderhoudsploeg voert allerlei werkzaamheden uit om ons sportterrein in

optimale conditie te houden waaronder, maar niet beperkt tot, de belijning van

het hoofdveld, het trainingsveld en het jeugdstadion. Ook bij de realisatie van

onze nieuwe keuken hebben de heren allerlei hand- en spandiensten verricht.

De ploeg is zeven man sterk en wordt gevormd door Geert Warring, Jacob

Hulshof, Bronno Pals, Gerard Bies, Henk Poort, Jan Dries en Piet Poppinga.

Het groepje vrijwilligers is op de maandag- en vrijdagochtenden op ons

sportterrein te vinden. Ook zin om je aan te sluiten bij de onderhoudsploeg?

Loop op een van deze ochtenden binnen en maak kennis met deze club

fantastische mannen. Onderhoudsploeg, nogmaals bedankt voor het verzetten

van dit werk!