Sponsorinformatie

Rabobank Clubkas Campagne Cheque

Afgelopen maandagavond vond in theater De Nieuwe Kolk in Assen de finale plaats van Rabobank Clubkas Campagne. Dit is een campagne waarbij leden van de Rabobank 3 stemmen kunnen uitbrengen op verenigingen of instellingen die zij een warm hart toedragen. Afhankelijk van het aantal stemmen dat een vereniging krijgt ontvangt de vereniging een deel van het sponsorbudget van € 100.000,--! De VV Gasselternijveen heeft dit jaar 63 stemmen gekregen. Iedere stem was goed voor ongeveer € 7,20 zodat het totale bedrag is uit gekomen op € 454,35. Dit bedrag wordt door de Rabobank nog eens verhoogd met € 100,-- waardoor de campagne onze club € 545,35 oplevert.

Het bestuur wil alle stemmers heel hartelijk bedanken en roept u nu alvast op om ook volgend jaar uw stem niet verloren te laten gaan. Het is een kleine moeite met een mooi resultaat. Ook willen we de Rabobank hartelijk danken voor deze bijdrage.