Sponsorinformatie

Rabobank Clubkas Campagne

Onze club doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne!

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 3 oktober tot en met woensdag 18 oktober brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 1 augustus 2017 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Klanten die daarna lid worden, mogen volgend jaar meestemmen. Het lidmaatschap aanvragen kan via onze website www.rabobank.nl/assen-nd onder het kopje ‘Lidmaatschap’.

Meer informatie
Op www.rabobank.nl/assen-nd kun je meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne lezen.

Bestedingsdoel
De KNVB gaat meer spelvormen invoeren voor de jeugd, dat betekent voor ons als vereniging meer spelmaterialen. En dat zijn voornamelijk verschillende afmetingen van doelen. Deze doelen willen we graag aanschaffen met de steun van jullie. Dus stem op ons!

Alvast bedankt voor het stemmen namens alle leden van VV Gasselternijveen.