log in

Sponsorinformatie

Nieuwe bordsponsor

NIEUWE BORDSPONSOR HOOFDVELD … PIZZERIA DA PEPPINO

 

Wij zijn verheugd dat pizzeria da Peppino onze vereniging gaat sponsoren met een bord op ons hoofdveld. Wij heten pizzeria da Peppino van harte welkom als nieuwe bordsponsor.

website: www.pizzeriadapeppino.nl

facebook: www.facebook.com/PizzeriaDaPeppino

Pizzeria da Peppino is al meer dan 14 jaar een gevestigde naam in de plaats Gasselte. Begonnen door Guiseppe Polimeni en zijn vrouw Alida Polimeni. Ze hebben de zaak al die jaren met plezier gerund en hebben in 2017 besloten om ermee te gaan stoppen en met hun welverdiende pensioen te gaan.

Bidjoy Ramcharan heeft de pizzeria overgenomen van Guiseppe en Alida. Hij heeft daar eerder een aantal jaren gewerkt en zag dat het een goed lopend restaurant was in het hartje van Gasselte. Alleen zag hij ook dat er veel meer potentie in zat. Wat meer met deze tijd meegaan is iets wat er nog veranderd kon worden. Met zijn frisse kijk erop heeft hij de zaak gemaakt tot wat het nu is. Een stuk moderner maar wel met de echte Italiaanse sfeer.

In de loop van de jaren heeft hij nog veel meer plannen om de zaak te verbeteren. Bezoek het gezellige en sfeervolle restaurant van onze sponsor eens. De gezellige gastheren en gastvrouwen staan voor u klaar om u eens goed in de watten te leggen. En de koks zullen uw smaakpapillen positief verrassen.

Tot ziens bij pizzeria da Peppino!

Log in or create an account