Dames in het nieuw (incl.foto's)

Maandag 24 oktober vond dan eindelijk de fotoshoot met onze sponsoren plaats. Het tenue liet even op zich wachten en toen het er dan eindelijk was, bleek het niet te kloppen. Na een paar keer heen en weer sturen ervan, staan we er uiteindelijk toch netjes op.

Onze shirtsponsor is Fysiotherapie Optimove, dankzij hen lopen wij er netjes bij tijdens de wedstrijden. Voordat wij aan de wedstrijd beginnen, dragen we een bijpassend inloopshirt wat ons is aangeboden door Homan Bouwservice.

Naast deze prachtige set kleding, mochten wij ons in nog een nieuw tenue hijsen en wel in een heuse trainingsoutfit van AA-drink. Deze hebben wij gewonnen met een actie van AA-drink. Hiervoor moesten wij in het voorjaar 3 foto’s maken van ons team met een passende slogan erbij, “Met AA in je smoel, gaan alle ballen in het doel!”

Het was dus hoogtijd voor een echte fotoshoot!

Onze shirtsponsor, Fysiotherapie Optimove, stelde de praktijk beschikbaar om hier warm en droog de foto’s te maken. Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn, maar zijn toch de meeste dames op de gevoelige plaat vastgelegd.

Sponsoren bedankt!!