log in

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

GNV 1

HOC - GNV

HOC stevent af op titel na zege op Gasselternijveen

HOC kende ook met Gasselternijveen geen problemen en lijkt op de titel af te stevenen in de zondag 4e klasse D.

HOC lijkt probleemloos op de titel af te stevenen in de zondag 4e klasse D. Zondag won het zelf zonder al te veel problemen met 6-2 van Gasselternijveen. Doordat zowel nummer twee Wedde als nummer drie Westerwolde punten morsten is het gat inmiddels opgelopen naar negen punten. Een groot verschil, dat gezien de huidige vorm van de koploper van 4D niet meer lijkt weggegeven gaat worden in de komende maanden.

Op een zonovergoten sportpark Harm Kuiper in Odoorn werd de ontmoeting tussen HOC en Gasselternijveen nooit echt een echte derby. Daarvoor was het klasseverschil te groot, wat met name in de eerste helft tot uiting kwam. Bij rust stond er namelijk al een 5-0 tussenstand op het scorebord.

Verschil voor rust gemaakt

Het ging rap in de openingsfase, waar na iets meer dan tien minuten de 1-0 viel. Richard Wiggers opende de score namens de thuisploeg en zag enkele minuten later teamgenoot Gertjan Spijker de 2-0 scoren. Weer enkele minuten later pikte ook topschutter Jelle Siekman zijn doelpuntje mee en stond het al 3-0 na iets meer dan een kwartier spelen. Wedstrijd beslist, waarbij de score voor rust nog verder opliep naar 5-0 door Mark van Bergen en nogmaals Wiggers.

Vorige week won HOC al met 10-0, maar deze zondag bleef Gasselternijveen dat leed bespaard. De Nieveners deden na rust zelfs wat terug in de persoon van Wessel Koomans. Enkele minuten later bracht Gerben Beek de marge weer naar vijf in het voordeel van de thuisploeg. Het slotakkoord in deze wedstrijd was echter voor de gasten, die zo’n vijf minuten voor tijd via Marlon Bieze de eindstand op 6-2 bepaalden.

 

  • Categorie: GNV 1
  • Hits: 53

Programma GNV1

Woensdag 30 januari:

20.00 uur Oefenwedstrijd bij Fit Boys in Beilen

Zondag 3 februari:

14.00 uur Competitiewedstrijd Bareveld-GNV
bij afgelasting schaduwwedstrijd Altveer - GNV om 11:45 uur op kunstgras van Musselkanaal

Dinsdag 5 februari:

19.30 uur Oefenwedstrijd SETA - GNV

Zondag 10 februari:
14.00 Competitiewedstrijd GNV - Sellingen

  • Categorie: GNV 1
  • Hits: 69

GNV 1 Oud gedienden pakken 2x winst in Gieten

Op donderdagavond 20 december zou het eerste elftal van Nieveen aantreden bij de 37e editie van het wel bekende Kerstzaalvoetbaltoernooi Gieten met deze editie als hoofdsponsor Ponybar.

Aangezien het 1e elftal een ingelaste competitiewedstrijd uit en tegen PJC moest voetballen - overigens 1-1 gelijk gespeeld - werden de oudgedienden en Tristan Salomons van Nieveen 1 opgetrommeld om de honneurs waar te nemen. En met succes (al zeggen ze het zelf).

In de lastige poule ronde tegen VKW, LTC, WVV (za) en CEC wisten de heren 2x te verliezen en 2x te winnen. Helaas was dit op doelsaldo net niet genoeg om de volgende ronde te halen.

Uiteraard was Henk Jansen (trouwe supportert) aanwezig. Afwezige supporters waren Mick Wardenburg, Gert Jan Eeftingh, Meindert de Graaf, Geert Katoen, Roelof Pol, Rene Meertens, Rien Meertens, Aaltje en Jan Dries, Bronno Pals, enz...

De eerste wedstrijd was tegen VKW en werd met 1-3 verloren. Mark Salomons maakte de eretreffer. Na tussendoor een wedstrijdje rust was het LTC die net een maatje te groot was. Er werd dapper stand gehouden en met 5-0 verloren. De heren kwamen eindelijk lekker op gang en wisten daarna tegen WVV (za) de verdiende winst te pakken (0-1), doordat de laatkomer Herman Bulthuis (hij kwam tijdens de tweede wedstrijd na een kerstviering aan) met een bekeken schot in de verre hoek wist te scoren. De laatste wedstrijd was tegen CEC. Het leek er even op dat de derde verliespartij in aantocht was, maar de 1-0 werd knap omgebogen tot 1-4 door twee goals van Gerben Tammenga, 1 goal van Mark Salomons en de laatste goal middels een geweldig lobje door Tristan Salomons.

Indien LTC de laatste wedstrijd met twee doelpunten verschil won, waren onze heren een ronde verder. Het mocht helaas niet zo zijn.

De derde helft werd uiteraard wel weer groots gevierd. Ook kwamen Wessel Koomans en Bart Botterblom deze helft de gelederen versterken.

Al met al een knappe prestaties in een zware poule van de heren Herman Bulthuis, Roeland Deuring, Roelof Heuten, Arjan Luis, Jörgen Nieboer, Mark Salomons, Tristan Salomons, Gerben Tammenga en Erwin Warring.

  • Categorie: GNV 1
  • Hits: 145

Westerwolde - Gasselternijveen

Gasselternijveen bezorgt Westerwolde forse nederlaag

Gasselternijveen haalde flink uit tegen Westerwolde.

Gasselternijveen trakteerde Westerwolde in eigen huis op een flink pak slaag. Het werd maar liefst 1-6 voor de bezoekers, die de nummer twee van de ranglijst compleet overrompelden.

Al in de 6e minuut was het Rick Bokhorst die er als de kippen bij was om koppend tussen de twijfelende verdedigers van de thuisploeg de 0-1 op het scorebord te noteren. Gasselternijveen dat fitter, feller, gedrevener en ook enthousiaster voetbalde, kwam dan ook terecht op een 0-2 voorsprong in de 12e minuut. Artor Polloshka stond vrij bij de tweede paal en scoorde, na een voorzet vanaf de linkerkant, op zeer fraaie wijze.

Niet wakker

Wie dacht dat de thuisploeg nu wel wakker zou zijn, kwam bedrogen uit, want in de 32e minuut kwam Brandon Meems er door over de rechterkant, legde de bal net buiten de zestien meter voor zijn linker en krulde de bal fenomenaal in de verre kruising achter de verbouwereerde doelman Hebers. Nog net voor rust kwam Gasselternijveen op 0-4 door weer Rick Bokhorst die geklungel in de Westerwolde-defensie zodoende genadeloos afstrafte.

Oorwassing

Na de thee een iets gedrevener Westerwolde, dat vooruit probeerde te voetballen en ook een iets feller veldspel op de mat legde. Dit leverde kansen op, maar deze werden helaas niet benut. Gasselternijveen dat niet meer hoefde, maar nog wel wilde, werd in de 82e minuut geholpen door een verkeerde pass van Henri Boekelo. Artor Polloshka onderschepte de bal en wist zodoende de vijfde van deze middag in het doel te werken. Vijf minuten voor het einde werd ook de 0-6 op het scorebord getoverd door Bokhorst. Na een terecht gegeven vrije trap door de goed leidende H. Scholte Aalbes, was het Joan Solano die met een geweldige vrije trap nog de eretreffer en tevens de eindstand aan liet tekenen: 1-6.

Bron: FC Kanaalstreek

https://www.facebook.com/vvwesterwolde/posts/1921341361253006?__tn__=K-R

Bron: Facebook VV Westerwolde

 

  • Categorie: GNV 1
  • Hits: 1008

Log in or create an account