GNV1 - Annen 1

Gasselternijveen maat kleiner dan Annen

Gasselternijveen heeft de laatste wedstrijd in de bekercompetitie verloren. Tweedeklasser Annen bleek een maat te groot: 0-5. Echter bood het spel van de roodhemden voldoende perspectief voor de competitie, want met name in de eerste helft boden zij goed partij. Deze wordt komende zondag hervat op bezoek bij VIOS.

Goed meekomen

Zoals gezegd konden de Nieveensters voor rust goed meekomen met Annen. De gasten werden dan ook pas na een half uur spelen echt gevaarlijk via een aanval over rechts, wat ook gelijk de voorsprong opleverde: 0-1. Gasselternijveen was drie keer dichtbij de gelijkmaker na een voorzet, maar onder andere Thom Weggemans kwam niet tot scoren.

Tien man

Vijf minuten voor de rust verdubbelde Annen de score. Thijs Malgrom verdedigde niet goed uit, waarna de bezoekers op 0-2 kwamen. Direct na de rust kwam Annen op 0-3 en daarmee was het verzet gebroken. De gasten liepen uit naar 0-5 en ondanks dat Gasselternijveen noodgedwongen met tien man verder moest werd er niet meer gescoord.

Bron: FC Kanaalstreek

Foto's van Esme Hemmes: