GNV - KSC

Gasselternijveen maakt het koploper KSC lastig

Heel lang mocht Gasselternijveen aan de koppositie in de vijfde klasse F denken. In de wedstrijd tegen KSC kwamen de roodhemden namelijk op voorsprong. Na bijna tien minuten was het bij de eerste de beste kans raak: Artor Polloshka schoot van afstand raak. Na de thee moest Gasselternijveen achteruit. Uiteindelijk kreeg de ploeg in de slotfase de deksel op de neus: 1-1.

Op die einduitslag was weinig af te dingen. KSC was de makkelijker voetballende ploeg, had ook het meeste balbezit, maar ging slordig met de geboden kansen om. En wanneer het lukte om de Nieveenster defensie uit te spelen, dan was daar altijd uitblinker Rolf Bies nog. De goalie ranselde over de hele wedstrijd gezien een fors aantal ballen uit de goal.

Domper

Na de openingstreffer had Gasselternijveen de score ook kunnen verdubbelen, maar nu redde doelman Scholtens goed. In het tweede bedrijf nam de druk op de thuisploeg toe, met acht minuten voor het einde van de wedstrijd de domper: de 1-1 van Marcel Hamberg. KSC blijft koploper, Gasselternijveen staat vierde.

Bron: FC Kanaalstreek
Foto’s: Esme Hemmes