log in

Wedstrijdverslagen

JVV - GNV

 

Wessel Koomans schiet GNV langs JVV

Na de nederlaag van vorige week tegen De Treffer ’16 heeft Gasselternijveen de draad weer opgepakt. Op bezoek bij het laag geklasseerde JVV wonnen de rood-witten volledig terecht met 5-1, mede door vier doelpunten van Wessel Koomans.

Op de paal

De eerste kans van de middag was voor de thuisploeg, maar keeper Bies was op zijn hoede. Na ruim een kwartier spelen kwam Gasselternijveen op voorsprong. Koomans was met een intikker de maker van de 0-1. En nadat Brandon Meems nog via een vrije bal de paal raakte, was Koomans met een penalty de maker van de 0-2.

Droge knal

Zo’n tien minuten voor rust maakte JVV vrijwel uit het niets de aansluitingstreffer. Een vrije bal die achter de laatste linie belandde werd door Lars Kamies met een droge knal afgerond: 1-2. Echter herstelde Nieveen voor rust alweer de marge. Koomans scoorde met de punt van de schoen de 1-3 en voltooide hiermee zijn loepzuivere hattrick.

Zwak schot

Na een aantal goede kansen in de tweede helft, was het Meems die na een uur spelen de 1-4 scoorde. Hij kopte bij de tweede paal raak na een corner van Rick Bokhorst. Vele kansen volgden in de tweede helft, die allen om zeep werden geholpen door de gasten. Wel was Koomans nog voor de vierde keer trefzeker. Na een solo werd zijn zwakke schot niet goed verwerkt door de keeper: 1-5.

Foto’s: Esme Hemmes.

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2059009481089615&type=3

 

 

Log in or create an account