SVBC - Gasselternijveen

Gasselternijveen wint simpel van SVBC

Door: Yustin Katoen

BARGER-COMPASCUUM – Gasselternijveen heeft de bekercampagne afgesloten met zes punten uit drie wedstrijden. Na de thuisnederlaag tegen CEC (2-5) en de winst in Emmerschans tegen EHS’85 (0-3) werd laatstgenoemde uitslag ook vanmiddag op het scorebord gezet, tegen SVBC. Helaas was het niet genoeg voor een plek in de volgende ronde.

Nieveen was de eerste helft beter, had veel balbezit en kreeg ook regelmatig kansjes. In de 20e minuut uitte de dominantie zich dan ook in een doelpunt. Een vrije bal van Rick Bokhorst zeilde achter de doelman van SVBC. Af en toe kwam SVBC tot mogelijkheden, maar gevaarlijk was het niet echt te noemen.

Na rust zetten de roodhemden door en kwam na ongeveer een uur spelen de verdiende 0-2. Wessel Koomans rondde prima af na een mooie assist van Joost Buiter. Even later pikte Bas van der Tuuk een fout van de SVBC-goalie op en leverde hem in bij Marlon Bieze, die tekende voor de 0-3.

Volgende week gaan we op bezoek in en tegen Sellingen voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen.

GASSELTERNIJVEEN: Pieterman, Meems, Kunst, Pals, G. Buiter, Hatzmann, Van Gilsbeek (60/J. Buiter), Bokhorst, Rogaar (67/Van der Tuuk), Koomans, Artor Polloshka (60/Bieze)