log in

Wedstrijdverslagen

Westerwolde - Gasselternijveen

Gasselternijveen bezorgt Westerwolde forse nederlaag

Gasselternijveen haalde flink uit tegen Westerwolde.

Gasselternijveen trakteerde Westerwolde in eigen huis op een flink pak slaag. Het werd maar liefst 1-6 voor de bezoekers, die de nummer twee van de ranglijst compleet overrompelden.

Al in de 6e minuut was het Rick Bokhorst die er als de kippen bij was om koppend tussen de twijfelende verdedigers van de thuisploeg de 0-1 op het scorebord te noteren. Gasselternijveen dat fitter, feller, gedrevener en ook enthousiaster voetbalde, kwam dan ook terecht op een 0-2 voorsprong in de 12e minuut. Artor Polloshka stond vrij bij de tweede paal en scoorde, na een voorzet vanaf de linkerkant, op zeer fraaie wijze.

Niet wakker

Wie dacht dat de thuisploeg nu wel wakker zou zijn, kwam bedrogen uit, want in de 32e minuut kwam Brandon Meems er door over de rechterkant, legde de bal net buiten de zestien meter voor zijn linker en krulde de bal fenomenaal in de verre kruising achter de verbouwereerde doelman Hebers. Nog net voor rust kwam Gasselternijveen op 0-4 door weer Rick Bokhorst die geklungel in de Westerwolde-defensie zodoende genadeloos afstrafte.

Oorwassing

Na de thee een iets gedrevener Westerwolde, dat vooruit probeerde te voetballen en ook een iets feller veldspel op de mat legde. Dit leverde kansen op, maar deze werden helaas niet benut. Gasselternijveen dat niet meer hoefde, maar nog wel wilde, werd in de 82e minuut geholpen door een verkeerde pass van Henri Boekelo. Artor Polloshka onderschepte de bal en wist zodoende de vijfde van deze middag in het doel te werken. Vijf minuten voor het einde werd ook de 0-6 op het scorebord getoverd door Bokhorst. Na een terecht gegeven vrije trap door de goed leidende H. Scholte Aalbes, was het Joan Solano die met een geweldige vrije trap nog de eretreffer en tevens de eindstand aan liet tekenen: 1-6.

Bron: FC Kanaalstreek

https://www.facebook.com/vvwesterwolde/posts/1921341361253006?__tn__=K-R

Bron: Facebook VV Westerwolde

 

Log in or create an account